Zoek
2019_OOG_EXTERIEUR_00179

Nieuws

Vacature GZ Psycholoog Genderteam Zuid Nederland

Oog is een organisatie die staat voor innovatieve, laagdrempelige en goede zorg voor iedereen van 0 tot 100 jaar. We bieden hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen. Soms omdat ze onderdeel uitmaken van hetzelfde gezin, soms omdat ze individueel zorg nodig hebben. We bieden psychologische behandeling, speltherapie, systeemtherapie en psychiatrische behandeling.

Vanuit de alliantie met andere zorgaanbieders, is Oog samen met zorgpartner de Mutsaersstichting het Genderteam Zuid Nederland gestart. Genderteam Zuid Nederland biedt vanuit de locaties te Venlo, Eindhoven en Helmond specialistische (transgender) GGZ-zorg voor kinderen, jeugdigen en volwassenen en de daarbij behorende gezins- of partnersystemen.

Naast de psychologische zorg die met name bestaat uit specialistisch onderzoek, behandeling en procesbegeleiding is er in de afgelopen periode in samenwerking met diverse medische centra een brede netwerkketen gerealiseerd. In de keten wordt medisch specialistische transgenderzorg aangeboden in de vorm van endocrinologische en operatieve zorg. Dit netwerk en het genderteam zijn volop in ontwikkeling.

Voor het Genderteam Zuid Nederland zijn we op zoek naar een betrokken en enthousiaste:

GZ Psycholoog Gender

Omvang dienstverband:                      16 – 36 uur per week

Locatie:                                             Oog Psychologen Eindhoven/Helmond

Functie-informatie

Wij zijn op zoek naar een GZ Psycholoog die een bijdrage levert aan de multidisciplinaire behandeling, indicatiestelling en diagnose bij kinderen, adolescenten en volwassenen in het Genderteam.

Je bent een ervaren zelfstandig en leergierige behandelaar. Je informeert je cliënten over doel, methode en verloop van de diagnostiek en behandeling en kan individuele en groepsbehandeling bieden.

Vanuit jouw rol ben je vaak langdurig betrokken bij cliënten. Gedurende het traject volg je de cliënt op, waardoor je een waardevolle werkrelatie opbouwt. Zowel het medische, sociale en relationele stuk van de transitie komt aan de orde, maar ook naastliggende problematiek zoals juridische, identiteit en morele aspecten.

Het Genderteam is aanwezig op diverse locaties in Zuid Nederland, hierdoor heb je de mogelijkheid om werkzaam te zijn op diverse locaties, afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden.

Wie zoeken wij?

Een sterke persoonlijkheid. In het bezit van een registratie/opleiding als GZ Psycholoog met enige jaren relevante werkervaring. Ervaring met online behandelen is een pré.

Je voelt je thuis in het behandelen van complexe zorgvragen. Je hebt bij voorkeur enige ervaring met, maar zeker affiniteit met transgenderzorg en persoonlijkheidsdynamiek, maar kan ook  met meerdere doelgroepen werken en snel schakelen.

Je bent resultaatgericht ingesteld en beschikt over het vermogen effectief te communiceren over de voortgang van de behandeling met cliënten zelf en betrokken (medisch) specialisten. Een flexibele taakopvatting is onmisbaar. Daarnaast vind je het prettig om in een ambitieuze en veranderende organisatie te werken. Naast zelfstandig werken ben je  een echte team speler en draag je zorg voor innovatie en ontwikkeling. Systematisch denken en handelen is een must!

Wat bieden wij?

Oog is een innovatieve en ondernemende organisatie met als direct verzorgingsgebied Eindhoven en omstreken. We zijn een lerende organisatie die investeert in de ontwikkeling en opleiding van medewerkers.

Wij bieden een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Bij Oog is er sprake van een open en informele sfeer.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). De functie valt in schaal 65. Daarnaast biedt Oog een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kan contact worden opgenomen met Marit Brekelmans, Teamcoördinator via 040-2136461.

Het is zelfs mogelijk om een afspraak te maken en vrijblijvend een kijkje te nemen op onze locatie.

Direct solliciteren kan door je brief met CV te sturen naar sollicitatie@pp-oog.nl onder vermelding van functie GZ Psycholoog Gender.


Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent gedrag en BIG-registratie vereist.

 

Gezondheidscentrum Laan 7,
Laan der Vier Heemskinderen 7, 5664 TH Geldrop

Parklaan Tongelre,
Insulindelaan 132, 5613 BT Eindhoven

Huisartsencentrum, Heer van Scherpenzeelweg 11,
5731 EG Mierlo

HuisartsenPraktijk het Atrium,
Langstraat 1, 5664 GE Geldrop

Huisartsenpraktijk Engelsbergen,
Maria van Bourgondiëlaan 14, 5616 EE Eindhoven

Huisartsen Kastelenplein, Kastelenplein 172,
5653 LX Eindhoven

Gezondheidscentrum Achtse Barrier,
Fransebaan 586, 5627 RE Eindhoven

Medisch Centrum Aalsterweg (MCA),
Aalsterweg 183, 5644 RA Eindhoven

Psychologenpraktijk Oog, hoofdlocatie
Bogert 10, 2e etage, 5612 LZ Eindhoven