Zoek
2019_OOG_INTERIEUR_00103

Wachttijden

Helaas hebben we te maken met wachttijden voor de meeste behandelingen, afhankelijk van diverse factoren. In onderstaand overzicht kun je globaal zien wat de verwachtte wachttijd is alvorens een behandeling kan starten. Voordeel van OOG is dat wij niet werken met een intake die los staat van een vervolg. (Voor Engelstalige behandeling geldt helaas een langere wachttijd)

Wanneer wij een eerste gesprek plannen start de behandeling direct. Je kunt dus uitgaan van de wachttijd zoals hier onder weergegeven. Wanneer het gaat om een groepsbehandeling is de start van de behandeling afhankelijk van het aantal aanmeldingen voor die groep. Groepsbehandelingen starten meestal in september, december en april.

overzicht wachttijden

Hoewel de hier gepubliceerde wachttijden met de grootst mogelijke zorg tot stand zijn gekomen, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.

wachttijden beperken

Naast het feit dat veel mensen onze hulp nodig hebben waardoor wachttijden ontstaan, hebben wij te maken met diverse andere factoren die de wachttijd beïnvloeden. Dat heeft te maken met regels van bepaalde instanties, maar is bijvoorbeeld ook afhankelijk van de budgetafspraken die wij met je verzekering (18+) of gemeente (18-) hebben kunnen maken.

Vanzelfsprekend doen wij er alles aan om de wachttijd te beperken. Wanneer je de wachttijd te lang vindt en 18 jaar of ouder bent, kun je contact opnemen met je zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Zij gaan dan op zoek naar een passende andere zorgverlener waar je eerder terecht kunt.

Update wachttijd 29-03-2024

Gezondheidscentrum Laan 7,
Laan der Vier Heemskinderen 7, 5664 TH Geldrop

Parklaan Tongelre,
Insulindelaan 132, 5613 BT Eindhoven

Huisartsencentrum, Heer van Scherpenzeelweg 11,
5731 EG Mierlo

HuisartsenPraktijk het Atrium,
Langstraat 1, 5664 GE Geldrop

Huisartsenpraktijk Engelsbergen,
Maria van Bourgondiëlaan 14, 5616 EE Eindhoven

Huisartsen Kastelenplein, Kastelenplein 172,
5653 LX Eindhoven

Gezondheidscentrum Achtse Barrier,
Fransebaan 586, 5627 RE Eindhoven

Medisch Centrum Aalsterweg (MCA),
Aalsterweg 183, 5644 RA Eindhoven

Psychologenpraktijk Oog, hoofdlocatie
Bogert 10, 2e etage, 5612 LZ Eindhoven