Zoek
2019_OOG_INTERIEUR_00103

E-health

Het veranderende zorglandschap vraagt om het aanbieden van zorg op maat en digitale zorg is bij uitstek geschikt om deze gepersonaliseerde zorg te bieden en daarin de regie van de cliënt optimaal te bevorderen. Wij sluiten ons dan ook aan bij de GGZ standaarden ehealth en streven ernaar om met de inzet van ehealth (wel of niet in combinatie met gesprekken op locatie) de autonomie en de eigen regie van onze cliënten (en hun naasten) te versterken.

Wij merken dat de online toepassingen daarin een grote stimulator zijn en bijdragen aan een toename van het zelfvertrouwen bij onze cliënt. In de inzet van ehealth is wederom de vraag / behoefte van onze cliënt leidend. Wij werken vraag gestuurd en verleggen onze focus naar gezondheid en gedrag.

Onze praktijk werkt met het ehealth platform van Minddistrict. Als cliënt van Oog Psychologen heb je de mogelijkheid gebruik te maken van de op maat gemaakte welkomstmodule. Deze welkomstmodule heeft als doel om onze cliënten warm welkom te heten en op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de online mogelijkheden. In deze module is de mogelijkheid om de intake voor te bereiden, te lezen over veel voorkomende klachten en aan de slag te gaan met de zelfhulpmodules. Onze praktijk heeft ook een volledige online poli (voor cliënten vanaf 16 jaar) waarin we cliënten op kortere termijn, sneller en intensiever kunnen behandelen.

Gezondheidscentrum Laan 7,
Laan der Vier Heemskinderen 7, 5664 TH Geldrop

Parklaan Tongelre,
Insulindelaan 132, 5613 BT Eindhoven

Huisartsencentrum, Heer van Scherpenzeelweg 11,
5731 EG Mierlo

HuisartsenPraktijk het Atrium,
Langstraat 1, 5664 GE Geldrop

Huisartsenpraktijk Engelsbergen,
Maria van Bourgondiëlaan 14, 5616 EE Eindhoven

Huisartsen Kastelenplein, Kastelenplein 172,
5653 LX Eindhoven

Gezondheidscentrum Achtse Barrier,
Fransebaan 586, 5627 RE Eindhoven

Medisch Centrum Aalsterweg (MCA),
Aalsterweg 183, 5644 RA Eindhoven

Psychologenpraktijk Oog, hoofdlocatie
Bogert 10, 2e etage, 5612 LZ Eindhoven