Zoek
2019_OOG_EXTERIEUR_00179

Nieuws

Vacature kinder- en jeugdpsychiater

OOG Psychologen is een organisatie (WTZi erkende GGZ-instelling) die staat voor innovatieve, laagdrempelige en kwalitatief goede zorg voor iedereen van 0 tot 100 jaar. We bieden hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen. Soms omdat ze onderdeel uitmaken van hetzelfde gezin, soms omdat ze individueel zorg nodig hebben. OOG Psychologen heeft een afdeling voor volwassen, adolescenten en voor kinderen –  met waar nodig het systeem er omheen. De praktijk maakt onderdeel uit van het concern Mutsaersstichting.

Vanuit de alliantie met andere zorgaanbieders, is Oog samen met zorgpartner de Mutsaersstichting het Genderteam Zuid Nederland gestart. Genderteam Zuid Nederland biedt vanuit de locaties te Venlo, Eindhoven en Helmond specialistische (transgender) GGZ-zorg voor kinderen, jeugdigen en volwassenen en de daarbij behorende gezins- of partnersystemen.

Naast de psychologische zorg die met name bestaat uit specialistisch onderzoek, behandeling en procesbegeleiding is er in de afgelopen periode in samenwerking met diverse medische centra een brede netwerkketen gerealiseerd. In de keten wordt medisch specialistische transgenderzorg aangeboden in de vorm van endocrinologische en operatieve zorg. Dit netwerk en het genderteam zijn volop in ontwikkeling.

Voor onze organisatie zijn we op zoek naar een:

Psychiater

Omvang dienstverband:                      in overleg

Taakfunctieomschrijving

Als Psychiater werk je in verschillende teams (Volwassenen, Adolescenten, Kind en Jeugd en Gender) in een ambulante GGZ-setting (zonder huisbezoeken of klinische afdelingen) met cliënten. Je bent gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van cliënten met complexe psychische en/of psychosomatische problematiek.

Je vindt het prettig om in een informele organisatie te werken waarin je vanuit een niet hiërarchische positie mee sturing kunt geven aan de uitvoering van interne processen en individuele behandelplannen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een energieke collega die in het bezit is van een registratie als Psychiater. Je kunt met meerdere doelgroepen werken en snel schakelen. Je hebt een sterke persoonlijkheid, die zelfstandigheid en leergierigheid combineert met een oplossingsgerichte instelling. Met je flexibele en resultaatgerichte houding ben je onderdeel van een team dat gaat voor innovatie, zorg en ontwikkeling. Systematisch denken en handelen is onmisbaar en je bent in staat om een integratief beeld te schetsen. Daarnaast vind je het prettig om in een ambitieuze en veranderende organisatie te werken.

Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), geldige BIG registratie en AGB code.

Wij bieden

Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Bij OOG is sprake van een open en informele sfeer.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig aan de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Daarnaast biedt OOG een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Nicole Gielen, Teamcoördinator, 040-2136461.

Direct solliciteren kan door uw brief met CV te sturen naar sollicitatie@pp-oog.nl onder vermelding van functie Psychiater.

Gezondheidscentrum Laan 7,
Laan der Vier Heemskinderen 7, 5664 TH Geldrop

Parklaan Tongelre,
Insulindelaan 132, 5613 BT Eindhoven

Huisartsencentrum, Heer van Scherpenzeelweg 11,
5731 EG Mierlo

HuisartsenPraktijk het Atrium,
Langstraat 1, 5664 GE Geldrop

Huisartsenpraktijk Engelsbergen,
Maria van Bourgondiëlaan 14, 5616 EE Eindhoven

Huisartsen Kastelenplein, Kastelenplein 172,
5653 LX Eindhoven

Gezondheidscentrum Achtse Barrier,
Fransebaan 586, 5627 RE Eindhoven

Medisch Centrum Aalsterweg (MCA),
Aalsterweg 183, 5644 RA Eindhoven

Psychologenpraktijk Oog, hoofdlocatie
Bogert 10, 2e etage, 5612 LZ Eindhoven