Zoek
2019_OOG_EXTERIEUR_00179

Nieuws

       Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

OOG Psychologen is een organisatie (WTZi erkende GGZ-instelling) die staat voor innovatieve, laagdrempelige en kwalitatief goede zorg voor iedereen. We bieden hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen. Soms omdat ze onderdeel uitmaken van hetzelfde gezin, soms omdat ze individueel zorg nodig hebben. OOG Psychologen heeft een afdeling voor volwassen, adolescenten en voor kinderen –  met waar nodig het systeem er omheen. De praktijk maakt onderdeel uit van het concern Mutsaersstichting.

Momenteel zijn wij op zoek naar een:

       Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige
Omvang dienstverband:     24 – 36 uur per week

Functie-informatie

Je levert een bijdrage aan de multidisciplinaire diagnostiek, behandeling en indicatiestelling binnen meerdere teams, namelijk Volwassenen, Adolescenten en Kind & Jeugd.
Je bent een ervaren zelfstandig en leergierige behandelaar met een eigen caseload waarin je behandelcoördinatie en procesbegeleiding vervult bij complexe casuïstiek/zorgsituaties. Je geeft verdere invulling aan de doorontwikkeling en uitvoering van de groepsbehandeling. Daarnaast ben je een belangrijke sparringpartner in de teams als het gaat om je GGZ- en psychiatrie achtergrond.

Binnen de organisatie kom je zoals gezegd te werken in meerdere teams voor zowel 18- als 18+ cliënten. Uiteraard bekijken we tijdens de gesprekken bij welke doelgroep jouw specifieke voorkeur ligt. Daarnaast werk je binnen de teams nauw samen met de regiebehandelaren en overige disciplines. Dit alles maakt jouw baan erg afwisselend.

De specifieke problematieken waar je mee te maken krijgt bestaan bijvoorbeeld uit gender- en stemmingsproblematieken en ADHD. Dit bestaat uit zowel individuele behandeling als groepsbehandeling. Je werklocatie wordt zowel Eindhoven als Helmond.

Wie wij zoeken:

Een sterke persoonlijkheid die graag pioniert en bouwt. We hebben iemand nodig die kritisch en coachend meedenkt in vraagstukken van doel, taak en verantwoordelijkheid zodat er een goede balans blijft in datgene waar wij goed in zijn. Verder ben je in het bezit van BIG registratie en heb je enige jaren relevante werkervaring in de psychiatrie. Systemisch denken en handelen is een must! Daarnaast vragen we een flexibele opstelling.

Wat wij bieden:

Oog is een innovatieve en ondernemende organisatie met als direct verzorgingsgebied Eindhoven en omstreken. We zijn een lerende organisatie die investeert in de ontwikkeling en opleiding van medewerkers. Wij bieden een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Bij Oog is er sprake van een open en informele sfeer.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO Geestelijke Gezondheidszorg (schaal 60). Daarnaast biedt Oog een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marit Brekelmans (Teammanager) op 06 11 39 55 56. Bij vragen over het Werving & Selectieproces kun je contact opnemen met Niek Hendriks (M&O Business Partner) op 06 82 83 35 36.

Interesse?

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan een brief naar

hrm@pp-oog.nl onder vermelding van vacature SPV.

Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag en BIG-registratie vereist.

Gezondheidscentrum Laan 7,
Laan der Vier Heemskinderen 7, 5664 TH Geldrop

Parklaan Tongelre,
Insulindelaan 132, 5613 BT Eindhoven

Huisartsencentrum, Heer van Scherpenzeelweg 11,
5731 EG Mierlo

HuisartsenPraktijk het Atrium,
Langstraat 1, 5664 GE Geldrop

Huisartsenpraktijk Engelsbergen,
Maria van Bourgondiëlaan 14, 5616 EE Eindhoven

Huisartsen Kastelenplein, Kastelenplein 172,
5653 LX Eindhoven

Gezondheidscentrum Achtse Barrier,
Fransebaan 586, 5627 RE Eindhoven

Medisch Centrum Aalsterweg (MCA),
Aalsterweg 183, 5644 RA Eindhoven

Psychologenpraktijk Oog, hoofdlocatie
Bogert 10, 2e etage, 5612 LZ Eindhoven