Oog is een organisatie die staat voor innovatieve, laagdrempelige en goede zorg voor iedereen van 0 tot 100 jaar. We bieden hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen. Soms omdat ze onderdeel uitmaken van hetzelfde gezin, soms omdat ze individueel zorg nodig hebben. We bieden psychologische behandeling, speltherapie, systeemtherapie en psychiatrische behandeling. Oog werkt zo dicht mogelijk bij haar cliënten. Daarom werken we vaak in huisartsenpraktijken.

Het team Volwassenen biedt primair generalistische basis GGZ en eerstelijns ketenzorg. Het accent ligt op kortdurende, oplossingsgerichte behandeling en screenende psychodiagnostiek van volwassenen van 18 jaar en ouder

Voor ons team Volwassenen zijn we op zoek naar een

Basispsycholoog

Omvang dienstverband:                      24 – 36 uur per week

Functie-informatie

Je levert een bijdrage aan de multidisciplinaire behandeling, indicatiestelling en diagnose bij volwassenen. Je bent een ervaren zelfstandig en leergierige behandelaar. Je informeert je cliënten over doel, methode en verloop van de diagnostiek en behandeling en kan individuele en groepsbehandeling bieden.

Je bent flexibel, in bezit van eigen vervoer en bereid om een dag per week op externe locatie van Oog in Eindhoven te werken in de zorgstraat bij huisartsen en praktijkondersteuners.

Wie zoeken wij?

Een sterke persoonlijkheid. In het bezit van basisopleiding EMDR en diagnostiek aantekening met minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Je kunt met meerdere doelgroepen werken en snel schakelen. Je bent resultaatgericht ingesteld en beschikt over het vermogen effectief te communiceren over de voortgang van de behandeling. Een flexibele taakopvatting is onmisbaar. Daarnaast vind je het prettig om in een ambitieuze en veranderende organisatie te werken. Naast zelfstandig werken ben je  een echte team speler en draag je zorg voor innovatie en ontwikkeling.

Wat bieden wij?

Wij bieden een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Bij Oog is er sprake van een open en informele sfeer.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Daarnaast biedt Oog een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Nicole Gielen, Teamcoördinator via 040-2136461.

Het is zelfs mogelijk om een afspraak te maken en vrijblijvend een kijkje te nemen op onze locatie.

Direct solliciteren kan door uw brief met CV te sturen naar hrm@pp-oog.nl onder vermelding van functie Basispsycholoog.
Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent gedrag vereist.