Groei

groeiOog voor Groei is de afdeling waarin trainingen en cursussen aangeboden worden die gericht zijn op het bevorderen van persoonlijke groei in de breedste zin van het woord.

Binnen Oog voor Groei worden ook clienten behandeld, waarvan de problematiek niet ernstig genoeg is om binnen de verzekerde zorg vergoed te worden. Binnen de verzekerde zorg is vanaf 2014 het vermoeden van een psychiatrische stoornis, zoals een depressie, een voorwaarde om in aanmerking te komen voor vergoeding. Er zijn veel mensen die wel klachten hebben, maar (nog) geen stoornis hebben. U bent bijvoorbeeld somber, maar niet depressief. U heeft angsten, maar geen angststoornis.

Daarnaast worden een aantal problemen niet door de verzekeraar vergoed. Het gaat dan bijvoorbeeld om behandeling van aanpassingsstoornissen, ouder-kind relatieproblematiek, identiteitsproblemen, relatieproblemen.

Om bij Oog voor groei behandeling te krijgen, is geen verwijzing nodig. De trainingen en cursussen die binnen de afdeling Oog voor Groei gegeven worden, vallen niet onder de vergoeding via de ziektekostenverzekering. De kosten worden bij u in rekening gebracht. Sommige trainingen kunnen als deskundigheidsbevordering door uw werkgever worden vergoed, in andere gevallen kan het gaan om een training die bestemd is voor mensen met een PGB.

Er worden trainingen aangeboden voor kinderen en hun ouders, maar ook voor (jong-)volwassenen, voor teams en voor hulpverleners of andere professionals. Deze afdeling is in ontwikkeling.

Klik hier voor actuele informatie over het aanbod van Oog voor groei.

 

Contact

Psychologen Praktijk Oog
Bogert 10, 2e etage
5612 LZ Eindhoven
040 – 213 64 61
administratie@pp-oog.nl
Bereikbaar: ma t/m vr
van 9:00 – 17:00 uur

Disclaimer

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoorde-lijkheid van psychologenpraktijk Oog. Psychologenpraktijk Oog betracht de grootst mogelijke zorg bij de samenstelling van deze website... Lees verder ->