Zoek
2019_OOG_EXTERIEUR_00179

Nieuws

Niet tijdig afmelden beleid Psychologenpraktijk OOG

U heeft ongetwijfeld vernomen dat de wachtlijsten binnen de GGZ lang zijn en goede behandelaren schaars zijn. Wellicht heeft u zelf te maken gehad met lange wachttijden terwijl u wel graag snel geholpen wil worden door een van onze hulpverleners.

Helaas merken wij dat onze cliënten niet altijd tijdig of soms helemaal niet afmelden voor een reeds gemaakte afspraak. Op zeer korte termijn kunnen wij onze agenda’s niet opnieuw herplannen, zodat er gaten in de agenda’s van onze behandelaren ontstaan. Zonde, want in deze tijd hadden wij ook een andere cliënt kunnen helpen die op de wachtlijst staat. Daarnaast delen we de verantwoordelijkheid voor de behandeling samen en daar hoort ook een tijdige afmelding bij (binnen 24 uur tot aan de afspraak geldt niet als tijdig afgemeld).

Wij hanteren daarom vanaf 1 augustus 2022 een strakker beleid als u te laat of geheel niet afmeldt. Dit heeft u ook op onze website en bij de aanmelding kunnen lezen in onze algemene voorwaarden.

Indien er vanaf 1 augustus 2022 sprake is van niet – of niet tijdig – afmelden zijn wij genoodzaakt om € 85 per afspraak in rekening te brengen per gemiste afspraak.

Als u fysiek niet in staat bent om bij ons op de praktijk te verschijnen bieden wij als alternatief om de behandeling via beeldbellen te laten plaatsvinden. Wenst u geen gebruik te maken van deze optie dan zijn wij helaas genoodzaakt om ook € 85 bij u in rekening te brengen.

Wij doen dit niet om winst te maken maar om louter onze kosten van een gemist uur te kunnen dekken.

Laten we er met zijn allen voor zorgen dat we al onze cliënten zo snel mogelijk kunnen helpen! Namens de directie van Psychologenpraktijk OOG  (13 juli 2022)

Gezondheidscentrum Laan 7,
Laan der Vier Heemskinderen 7, 5664 TH Geldrop

Parklaan Tongelre,
Insulindelaan 132, 5613 BT Eindhoven

Huisartsencentrum, Heer van Scherpenzeelweg 11,
5731 EG Mierlo

HuisartsenPraktijk het Atrium,
Langstraat 1, 5664 GE Geldrop

Huisartsenpraktijk Engelsbergen,
Maria van Bourgondiëlaan 14, 5616 EE Eindhoven

Huisartsen Kastelenplein, Kastelenplein 172,
5653 LX Eindhoven

Gezondheidscentrum Achtse Barrier,
Fransebaan 586, 5627 RE Eindhoven

Medisch Centrum Aalsterweg (MCA),
Aalsterweg 183, 5644 RA Eindhoven

Psychologenpraktijk Oog, hoofdlocatie
Bogert 10, 2e etage, 5612 LZ Eindhoven