Relatietherapie

volwassen1Doelgroep
Mensen die problemen ervaren in de partnerrelatie of in de interacties binnen het gezin.

Inhoud
Er wordt begonnen met in kaart brengen hoe de verschillende gezinsleden de situatie ervaren. Vervolgens zoeken we naar de dingen die iedereen wil veranderen, we stellen de doelen en gaan met elkaar aan het werk.

Praktische informatie
De therapie vindt plaats op onze hoofdlocatie aan de Bogert. De afspraken worden in overleg met u ingepland.

Kosten/vergoeding
In 2019 is er nog steeds geen vergoeding voor relatie/- systeemtherapie vanuit de basisverzekering. Een verwijzing van de huisarts voor relatieproblemen is daarmee onvoldoende om in aanmerking te komen voor vergoeding uit uw basisverzekering. U kunt bij uw zorgverzekering navragen of u aanvullend verzekerd bent voor behandeling van relatie/- systeemproblemen.
De kosten van relatietherapie bedragen 107,00 per uur, waarvan 45 minuten gesprekstijd en 15 minuten indirecte tijd (voorbereiding en uitwerken van de gesprekken door uw therapeut).

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via onze website. Het is van belang dat u in de omschrijving vermeldt dat het gaat om relatietherapie.

Klik HIER om je aan te melden bij Oog

Contact

Psychologen Praktijk Oog
Bogert 10, 2e etage
5612 LZ Eindhoven
040 – 213 64 61
administratie@pp-oog.nl
Bereikbaar: ma t/m vr
van 9:00 – 17:00 uur

Disclaimer

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoorde-lijkheid van psychologenpraktijk Oog. Psychologenpraktijk Oog betracht de grootst mogelijke zorg bij de samenstelling van deze website... Lees verder ->