Wat kan Oog bieden?

verwijzerWat kan Oog bieden?
In de praktijk wordt op verschillende manieren gewerkt (bv. kortdurende oplossingsgerichte therapie, cognitieve en gedragstherapie, EMDR, systeemtherapie, integratieve therapie, mindfulnesstraining). Hoe we werken is afhankelijk van de hulpvraag van de cliënt. In veel gevallen zal gewerkt worden met een combinatie van behandelmethodieken. De praktijk voorziet in een breed behandelaanbod voor kinderen, ouders, volwassenen, echtparen, professionals en teams. Hieronder meer informatie over de zorg die wij voor verschillende doelgroepen kunnen aanbieden.

Oog voor Kind en Gezin
Bij het team Kind en Gezin werken verschillende disciplines samen, waaronder een klinisch psycholoog, orthopedagogen, GZ-psychologen, systeemtherapeuten en psychologisch assistentes.

Deze afdeling biedt psychologisch onderzoek aan kinderen, met name gericht op ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD en autisme. Onderzoek naar enkelvoudige leerstoornissen zoals dyslexie kan niet geboden worden vanuit onze praktijk. Wanneer leerproblemen onderdeel zijn van bredere sociaal-emotionele problematiek, kan in het brede psychodiagnostische onderzoek screenende diagnostiek naar evt. leerstoornissen worden verricht.

Op het gebied van therapie en begeleiding biedt Oog voor Kind en Gezin individuele therapie en begeleiding aan kinderen, jongeren en ouders met uiteenlopende hulpvragen.

Oog voor Volwassenen
Bij Oog voor volwassenen werken psychologen (klinisch, GZ, basis), relatie- en systeemtherapeuten. Deze afdeling biedt individuele en gezinstherapie. De afdeling Oog voor volwassenen streeft naar een kortdurende en oplossingsgerichte benadering.

Klik hier om contact met ons op te nemen

Contact

Psychologen Praktijk Oog
Bogert 10, 2e etage
5612 LZ Eindhoven
040 – 213 64 61
administratie@pp-oog.nl
Bereikbaar: ma t/m vr
van 9:00 – 17:00 uur

Disclaimer

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoorde-lijkheid van psychologenpraktijk Oog. Psychologenpraktijk Oog betracht de grootst mogelijke zorg bij de samenstelling van deze website... Lees verder ->