Verder kijken met Oog

X + Y

Een speciale vertoning van de film X + Y, Brits drama over een jongen met autisme, een wiskundig genie, die wordt uitgenodigd voor een wiskunde olympiade.

Geert Korsten, relatie- en gezinstherapeut verbonden aan psychologenpraktijk OOG en filmdocent Brendan Vos geven bezoekers de mogelijkheid de ervaring te laten bezinken en met elkaar in gesprek te gaan na afloop van de film. Er zijn bij de nabeschouwing zowel ervaringsdeskundigen aanwezig als professionele deskundigen van OOG en Kentalis.

 

De autistische tiener Nathan trekt zich na de plotselinge dood van zijn vader terug in zijn eigen wereldje. Anderen houdt hij op afstand, zelfs zijn moeder Julie. Met liefde en genegenheid kan hij niet overweg, het enige dat hij begrijpt is wiskunde. Zijn leraar ontdekt Nathans talent voor cijfers en bezorgt hem een plek in de Britse ploeg voor de Internationale Wiskunde Olympiade. Als lid van een team, dat ook nog eens een grote kans heeft de Olympiade te winnen, lijkt Nathans leven voorgoed te veranderen. Maar bij de training in Taiwan komt hij voor nieuwe uitdagingen te staan, vooral na zijn ontmoeting met de aantrekkelijke Zhang Mei, een van de Taiwanese tegenstanders.

Klik hier voor de trailer van X + Y

 

Nat-Lab Plaza Futura, Kastanjelaan 500, 5616 LV Eindhoven

040 294 6848 (reserveringen)  www.natlab.nl

Contact

Psychologen Praktijk Oog
Bogert 10, 2e etage
5612 LZ Eindhoven
040 – 213 64 61
administratie@pp-oog.nl
Bereikbaar: ma t/m vr
van 9:00 – 17:00 uur

Disclaimer

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoorde-lijkheid van psychologenpraktijk Oog. Psychologenpraktijk Oog betracht de grootst mogelijke zorg bij de samenstelling van deze website... Lees verder ->