2019_OOG_EXTERIEUR_00179

Nieuws

Vacature Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Vanuit de alliantie met andere zorgaanbieders, is Oog samen met zorgpartner de Mutsaersstichting het Genderteam Zuid Nederland gestart. Genderteam Zuid Nederland biedt vanuit de locaties te Venlo, en  Eindhoven en in de toekomst Helmond specialistische (transgender) GGZ-zorg voor kinderen, jeugdigen en volwassenen en de daarbij behorende gezins- of partnersystemen. Naast de psychologische zorg die met name bestaat uit specialistisch onderzoek, behandeling en procesbegeleiding is er in de afgelopen periode in samenwerking met diverse medische centra een brede netwerkketen gerealiseerd. In de keten wordt medisch specialistische transgenderzorg aangeboden in de vorm van endocrinologische en operatieve zorg. Dit netwerk en het genderteam zijn volop in ontwikkeling.

Voor het Genderteam Zuid Nederland Team Volwassenzorg zijn we op zoek naar een betrokken en enthousiaste

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Omvang dienstverband:     24 – 36 uur per week

Functie-informatie

Je levert een bijdrage aan de multidisciplinaire diagnostiek, behandeling, indicatiestelling binnen Genderteam Zuid Nederland. Je bent een ervaren zelfstandig en leergierige behandelaar met een eigen caseload waarin je behandelcoördinatie en procesbegeleiding vervult. Geeft verdere invulling aan de doorontwikkeling en uitvoering van de groepsbehandeling. Je bent een belangrijke sparringpartner in het team als het gaat om je GGZ / psychiatrie achtergrond en kennis van psychofarmaco.

Wie zoeken wij?

Een sterke persoonlijkheid die graag pioniert en bouwt. We hebben in het team iemand nodig die kritisch coachend meedenkt in vraagstukken van doel, taak en verantwoordelijkheid zodat er een goede baland blijft in doen waar we goed in zijn en daarmee voldoen aan de enorme aanmeldingen. Je bent in het bezit van BIG registratie en met enige jaren relevante werkervaring in de psychiatrie. Systemisch denken en handelen is een must!

Wat bieden wij?

Oog is een innovatieve en ondernemende organisatie met als direct verzorgingsgebied Eindhoven en omstreken. We zijn een lerende organisatie die investeert in de ontwikkeling en opleiding van medewerkers. Wij nemen deel in een opleidingsconsortium waarin we opleidingsplaatsen gaan aanbieden voor GZ-psycholoog, Orthopedagoog Generalist, Psychotherapeut, Gezins- en relatietherapeut en Klinisch psycholoog. Wij bieden een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Bij Oog is er sprake van een open en informele sfeer.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Daarnaast biedt Oog een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Lieke Denissen, GZ-Psycholoog,  telefoonnummer 040-2136461. Het is zelfs mogelijk om een afspraak te maken en vrijblijvend een kijkje te nemen op onze locatie

Of meteen solliciteren?

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan een brief naar:
hrm@pp-oog.nl onder vermelding van vacature SPV.
Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag en BIG-registratie vereist.

CORONAVIRUS

Het laatste nieuw betreffende het Coronavirus vindt u hier. Mocht u nog vragen hebben verzoeken wij u contact op te nemen met uw behandelaar of

Lees verder »

Gezondheidscentrum Laan 7,
Laan der Vier Heemskinderen 7, 5664 TH Geldrop

Parklaan Tongelre,
Insulindelaan 132, 5613 BT Eindhoven

Huisartsencentrum, Heer van Scherpenzeelweg 11,
5731 EG Mierlo

HuisartsenPraktijk het Atrium,
Langstraat 1, 5664 GE Geldrop

Huisartsenpraktijk Engelsbergen,
Maria van Bourgondiëlaan 14, 5616 EE Eindhoven

Huisartsen Kastelenplein, Kastelenplein 172,
5653 LX Eindhoven

Gezondheidscentrum Achtse Barrier,
Fransebaan 586, 5627 RE Eindhoven

Medisch Centrum Aalsterweg (MCA),
Aalsterweg 183, 5644 RA Eindhoven

Psychologenpraktijk Oog, hoofdlocatie
Bogert 10, 2e etage, 5612 LZ Eindhoven