2019_OOG_EXTERIEUR_00179

Nieuws

Vacature Psychotherapeut (team volwassenen)

OOG Psychologen is een organisatie (WTZi erkende GGZ-instelling) die staat voor innovatieve, laagdrempelige en kwalitatief goede zorg voor iedereen van 0 tot 100 jaar. We bieden hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen. Soms omdat ze onderdeel uitmaken van hetzelfde gezin, soms omdat ze individueel zorg nodig hebben. OOG Psychologen heeft een afdeling voor volwassen, adolescenten en voor kinderen –  met waar nodig het systeem er omheen. De praktijk maakt onderdeel uit van het concern Mutsaersstichting.

De afdeling  Volwassenen biedt diagnostiek en behandeling vanuit  zowel basis als specialistische geestelijke gezondheidszorg. We bieden handelingsgerichte diagnostiek, en psychotherapeutische (deel)behandelingen en werken vanuit een multidisciplinair kader. Waar nodig wordt intensief samengewerkt met onze collega’s van de teams Kind & Gezin, Adolescenten of Gender, en de specialistische teams IMH en Hoogbegaafden. OOG Psychologen werkt veel samen met verwijzers, zoals huisartsen en generalisten uit gemeenteteams en zo nabij mogelijk voor de cliënt.

Voor onze afdeling Volwassenen zijn we op zoek naar een

Psychotherapeut

Omvang dienstverband:          24-36 uur

Taakfunctieomschrijving

  • Je vervult op inhoud een senior/expertrol in het multidisciplinaire team, brengt diepgang aan in de casuïstiekbespreking.
  • Je biedt individuele psychotherapeutische behandeling aan volwassenen en hun systeem vanuit je expertise en specialisme binnen de specialistische geestelijke gezondheidszorg.
  • De hulpvragen van de cliënten zijn zeer uiteenlopend maar met name voortkomend uit problematiek van angst- en stemming, hechting, impulsregulatie, persoonlijkheidsproblematiek, trauma, psychosomatiek dan wel combinaties van problematiek.
  • Daarnaast geef je zo mogelijk werkbegeleiding aan psychologen/orthopedagogen in opleiding tot psychotherapeut.

Voorwaarden

  • Een BIG registratie als psychotherapeut, aangevuld met relevante werkervaring.
  • Een BIG registratie als gz-psycholoog strekt tot aanbeveling.

Wie zoeken wij?

Een sterke persoonlijkheid. In het bezit van een registratie als GZ-psycholoog met enige jaren relevante werkervaring. Je kunt met meerdere doelgroepen werken en snel schakelen. Je bent resultaatgericht ingesteld en beschikt over het vermogen effectief te communiceren over de voortgang van de behandeling. Een flexibele taakopvatting is onmisbaar. Daarnaast vind je het prettig om in een ambitieuze en veranderende organisatie te werken. Naast zelfstandig werken ben je  een echte team speler en draag je zorg voor innovatie en ontwikkeling.

Wij bieden

We zijn een lerende organisatie die investeert in de ontwikkeling en opleiding van medewerkers. Wij nemen deel in een opleidingsconsortium waarin we opleidingsplaatsen aanbieden voor gz-psycholoog, orthopedagoog generalist, psychotherapeut, gezins- en relatietherapeut, klinisch psycholoog K&J, klinisch psycholoog VW, klinisch neuropsycholoog, verpleegkundig specialist, en in de toekomst ook kinder- en jeugdpsychiater. Wij bieden een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Bij OOG Psychologen is sprake van een open en informele sfeer.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Daarnaast biedt OOG Psychologen een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Nicole Gielen, Teamcoördinator, 040-2136461.

Direct solliciteren kan door uw brief met CV te sturen naar sollicitatie@pp-oog.nl onder vermelding van functie Psychotherapeut.

Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent gedrag vereist.

Gezondheidscentrum Laan 7,
Laan der Vier Heemskinderen 7, 5664 TH Geldrop

Parklaan Tongelre,
Insulindelaan 132, 5613 BT Eindhoven

Huisartsencentrum, Heer van Scherpenzeelweg 11,
5731 EG Mierlo

HuisartsenPraktijk het Atrium,
Langstraat 1, 5664 GE Geldrop

Huisartsenpraktijk Engelsbergen,
Maria van Bourgondiëlaan 14, 5616 EE Eindhoven

Huisartsen Kastelenplein, Kastelenplein 172,
5653 LX Eindhoven

Gezondheidscentrum Achtse Barrier,
Fransebaan 586, 5627 RE Eindhoven

Medisch Centrum Aalsterweg (MCA),
Aalsterweg 183, 5644 RA Eindhoven

Psychologenpraktijk Oog, hoofdlocatie
Bogert 10, 2e etage, 5612 LZ Eindhoven