OOG Psychologen is een organisatie die staat voor innovatieve, laagdrempelige en goede zorg voor iedereen van 0 tot 100 jaar. We bieden hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen. Soms omdat ze onderdeel uitmaken van hetzelfde gezin, soms omdat ze individueel zorg nodig hebben. We bieden psychologische behandeling, speltherapie, systeemtherapie en psychiatrische behandeling. Oog werkt zo dicht mogelijk bij haar cliënten. Daarom werken we, naast onze hoofdlocaties (Eindhoven en Helmond), vaak in huisartsenpraktijken.

Op onze locatie in Helmond gaan we vanaf oktober van start met Groei. Het betreft een onderwijs-zorg aanbod voor kinderen en jongeren die te maken hebben met (dreigende) uitval binnen het (reguliere) onderwijs, wat wordt gekenmerkt door een drieluik van begeleiding (individueel en in groepsverband), behandeling en onderwijs. Er is sprake van een nauwe samenwerking tussen OOG psychologen, Grijp het Leven en De Wijnberg (Mutsaers Concern partners) en/of de school van herkomst. Er wordt gewerkt vanuit de visie 1 kind 1 plan, waarbij de client en zijn/haar sociaal netwerk onlosmakelijk onderdeel uitmaken van een succesvol traject. Groei gelooft in het ontplooien van talent, in het ontwikkelen van perspectief en streeft samen naar vooruitgang. “Dat wat je aandacht geeft, groeit”.  

Ter uitbreiding van het team Kind op onze locatie in Helmond zijn wij op zoek naar een:                                            Orthopedagoog Generalist / GZ psycholoog
                                                                   24 tot 36 uur

Wat ga je doen?

Als Orthopedagoog Generalist / GZ psycholoog werk je als behandelaar met kinderen, jongeren en hun ouders en/of sociaal netwerk aan hun hulpvragen en voer je diagnostische onderzoeken uit. Daarnaast ben je regiebehandelaar en ben je verantwoordelijk voor het opstellen en coördineren van trajecten. Je werkt zowel met cliënten binnen het reguliere zorgaanbod als binnen het onderwijs-zorg aanbod Groei. Je komt een variatie aan problematieken tegen en binnen het team werk je nauw samen met een brede waaier aan disciplines, professionals met verschillende specialismes. Daarnaast lever je een actieve en innovatieve bijdrage aan de ontwikkeling van collega’s en kwaliteit van hulpverlening.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste en energieke collega die ons team komt versterken en die affiniteit heeft met het werken met kinderen en jeugdigen, samen met hun ouders en/of sociaal netwerk. Je beschikt over een master orthopedagogiek of psychologie en de aanvullende opleiding tot

Orthopedagoog Generalist of GZ Psycholoog en hebt bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een sterke persoonlijkheid, die zelfstandigheid en leergierigheid combineert met een oplossingsgerichte instelling. Je bent flexibel en resultaatgericht ingesteld, je bent in staat om een integratief beeld te schetsen en beschikt over het vermogen nauw samen te werken met andere disciplines en effectief te communiceren over de voortgang van de behandeling. Systemisch denken en handelen is onmisbaar. Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en geldige BIG registratie.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij bieden een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. In de organisatie is er sprake van een open en informele sfeer. We zijn een lerende organisatie en hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers. Wij nemen deel in een opleidingsconsortium waarin we opleidingsplaatsen aanbieden voor GZ-psycholoog, Orthopedagoog Generalist, Psychotherapeut, Gezins- en relatietherapeut en Klinisch psycholoog.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). De functie is ingedeeld in functiegroep 65. Daarnaast bieden we een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kan er contact worden opgenomen met Willemijn Selten, Orthopedagoog Generalist via 0492 871000. Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan er contact worden opgenomen met Niek Hendriks, HR Business Partner via 0682833536.

Direct solliciteren kan door uw motivatiebrief met CV te sturen naar hrm@pp-oog.nl onder vermelding van de functie.