2019_OOG_EXTERIEUR_00179

Nieuws

Oog Psychologen zoekt Online (regie) behandelaars

WERKEN WAAR EN WANNEER JIJ WILT

Oog is een organisatie die staat voor innovatieve, laagdrempelige en goede zorg voor iedereen van 0 tot 100 jaar. We bieden hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen. Soms omdat ze onderdeel uitmaken van hetzelfde gezin, soms omdat ze individueel zorg nodig hebben. We bieden psychologische behandeling, speltherapie, systeemtherapie en psychiatrische behandeling. Oog werkt zo dicht mogelijk bij en met het netwerk van haar cliënten. Daarom werken we ook in de huisartsenpraktijken.

Het team Volwassenen biedt primair generalistische basis GGZ en eerstelijns ketenzorg. Het accent ligt op kortdurende, oplossingsgerichte behandeling en psychodiagnostiek van volwassenen van 18 jaar en ouder.

Voor ons team Online behandeling zijn we op zoek naar een:

(GZ) psycholoog

Omvang dienstverband:                      24 – 36 uur per week

Als online (GZ) psycholoog heb je binnen de online poli van Oog regie over je eigen agenda. Jij bepaalt vanaf welke plek en wanneer jij je cliënten behandelt. Afspraken maken we in goed overleg en er is ruime aandacht voor een goede werkbalans. In de online poli houden we de wacht- en doorlooptijden zo kort mogelijk, en wanneer meer nodig is verwijzen wij gericht door.  

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een (GZ) psycholoog met een innovatieve online mindset. Iemand die denkt vanuit mogelijkheden en samen met ons de startende online poli wil opbouwen en verder ontwikkelen! Wij zijn op zoek naar een online ambassadeur die in staat is ook cliënten en collega’s te enthousiasmeren. Een sterke persoonlijkheid. Je kunt met meerdere doelgroepen werken en snel schakelen. Je bent resultaatgericht en beschikt over het vermogen effectief te communiceren over de voortgang van de behandeling. Een flexibele taakopvatting is onmisbaar. Daarnaast vind je het prettig om in een ambitieuze en veranderende organisatie te werken. Naast zelfstandig werken ben je een echte teamspeler. Enige jaren relevante (online) werkervaring is een pré.

Wat bieden wij?

Wij bieden een inspirerende digitale werkplek in een zelfsturend team met gemotiveerde  collega’s, waarin kwaliteit van zorg en zorg voor elkaar hoog in het vaandel staan. Bij Oog is er sprake van een open en informele sfeer. De werkzaamheden verricht je vanaf een door jou te kiezen locatie, dit kan vanuit huis of onze locatie in Eindhoven of Helmond. De online poli is opgezet vanuit het online platform van Minddistrict. Uiteraard sta je er niet alleen voor en is er wekelijks een MDO met je collega’s om casuïstiek te bespreken.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Daarnaast biedt Oog een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Nicole Gielen, Teamcoördinator via 040-2136461.

Het is zelfs mogelijk om een afspraak te maken en vrijblijvend een kijkje te nemen op onze locatie.

Direct solliciteren kan door uw brief met CV te sturen naar sollicitatie@pp-oog.nl onder vermelding van functie GZ Psycholoog Online Behandeling.

De reactietermijn voor deze vacature is 31 augustus 2021.


Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent gedrag vereist en BIG-registratie.

Gezondheidscentrum Laan 7,
Laan der Vier Heemskinderen 7, 5664 TH Geldrop

Parklaan Tongelre,
Insulindelaan 132, 5613 BT Eindhoven

Huisartsencentrum, Heer van Scherpenzeelweg 11,
5731 EG Mierlo

HuisartsenPraktijk het Atrium,
Langstraat 1, 5664 GE Geldrop

Huisartsenpraktijk Engelsbergen,
Maria van Bourgondiëlaan 14, 5616 EE Eindhoven

Huisartsen Kastelenplein, Kastelenplein 172,
5653 LX Eindhoven

Gezondheidscentrum Achtse Barrier,
Fransebaan 586, 5627 RE Eindhoven

Medisch Centrum Aalsterweg (MCA),
Aalsterweg 183, 5644 RA Eindhoven

Psychologenpraktijk Oog, hoofdlocatie
Bogert 10, 2e etage, 5612 LZ Eindhoven