2019_OOG_EXTERIEUR_00179

Nieuws

Vacature Basispsycholoog – orthopedagoog team K&J

OOG Psychologen is een organisatie (WTZi erkende GGZ-instelling) die staat voor innovatieve, laagdrempelige en kwalitatief goede zorg voor iedereen van 0 tot 100 jaar. We bieden hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen. Soms omdat ze onderdeel uitmaken van hetzelfde gezin, soms omdat ze individueel zorg nodig hebben. OOG Psychologen heeft een afdeling voor volwassen, adolescenten en voor kinderen –  met waar nodig het systeem er omheen. De praktijk maakt onderdeel uit van het concern Mutsaersstichting.

De afdeling Kind en Jeugd biedt diagnostiek en behandeling vanuit zowel basis als specialistische geestelijke gezondheidszorg. We bieden handelingsgerichte diagnostiek, en psychotherapeutische (deel)behandelingen en werken vanuit een multidisciplinair kader. Waar nodig wordt intensief samengewerkt met onze collega’s van de teams Volwassenen, Adolescenten of Gender, en de specialistische teams IMH en Hoogbegaafden. OOG Psychologen werkt veel samen met verwijzers, zoals huisartsen en generalisten uit gemeenteteams en zo nabij mogelijk voor de cliënt.

Voor onze afdeling Kind en Jeugd zijn we op zoek naar een

                                                               Basissycholoog / Orthopedagoog

                                                                               24 tot 36 uur

Functie-informatie

  • Je maakt onderdeel uit van het multidisciplinaire team en ontvangt wekelijks werkbegeleiding van een regiebehandelaar.
  • Je geeft individuele behandeling aan kinderen, adolescenten en biedt systeemcontacten behandeling aan gezinsleden. Je geeft uitvoering aan diagnostiek volgens de handelingsgerichte visie. Aangevuld met inzet in de groepsbehandeling, e-health. De mogelijkheid om ervaring op te doen in het werken met Virtual Reality.
  • Afhankelijk van je werkervaring bedien je cliënten uit diverse leeftijdscategorieën en problematieken. De hulpvragen van de cliënten zijn zeer uiteenlopend maar met name voortkomend uit angst- en stemming, hechting, impulsregulatie, bedreigde persoonlijkheid, trauma, psychosomatiek dan wel combinaties van problematiek.
  • Het veranderend werkveld vraagt om kwaliteit op inhoud, gecombineerd met een efficiënte, flexibele werkhouding.

Voorwaarden

  • Basisaantekening diagnostiek
  • SKJ – registratie

Wat bieden wij

We zijn een lerende organisatie die investeert in de ontwikkeling en opleiding van medewerkers. Wij nemen deel in een opleidingsconsortium waarin we opleidingsplaatsen gaan aanbieden voor GZpsycholoog, Orthopedagoog Generalist, Psychotherapeut, Gezins- en relatietherapeut en Klinisch psycholoog K&J. Wij bieden een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Bij Oog is er sprake van een open en informele sfeer. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Daarnaast biedt Oog een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Nicole Gielen, Teammanager via 040-2136461. Direct solliciteren kan door uw brief met CV te sturen naar hrm@pp-oog.nl

onder vermelding van basispsycholoog / Orthopedagoog.

Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag vereist.

Gezondheidscentrum Laan 7,
Laan der Vier Heemskinderen 7, 5664 TH Geldrop

Parklaan Tongelre,
Insulindelaan 132, 5613 BT Eindhoven

Huisartsencentrum, Heer van Scherpenzeelweg 11,
5731 EG Mierlo

HuisartsenPraktijk het Atrium,
Langstraat 1, 5664 GE Geldrop

Huisartsenpraktijk Engelsbergen,
Maria van Bourgondiëlaan 14, 5616 EE Eindhoven

Huisartsen Kastelenplein, Kastelenplein 172,
5653 LX Eindhoven

Gezondheidscentrum Achtse Barrier,
Fransebaan 586, 5627 RE Eindhoven

Medisch Centrum Aalsterweg (MCA),
Aalsterweg 183, 5644 RA Eindhoven

Psychologenpraktijk Oog, hoofdlocatie
Bogert 10, 2e etage, 5612 LZ Eindhoven