Oog is een organisatie die staat voor innovatieve, laagdrempelige en goede zorg voor iedereen van 0 tot 100 jaar. We bieden hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen. Soms omdat ze onderdeel uitmaken van hetzelfde gezin, soms omdat ze individueel zorg nodig hebben. We bieden psychologische behandeling, speltherapie, systeemtherapie en psychiatrische behandeling. Oog werkt zo dicht mogelijk bij haar cliënten. Daarom werken we, naast onze hoofdlocatie, vaak in huisartsenpraktijken.

Vanuit de alliantie met andere zorgaanbieders, is Oog samen met zorgpartner de Mutsaersstichting het Genderteam Zuid Nederland gestart. Genderteam Zuid Nederland biedt vanuit de locaties te Venlo, en  Eindhoven specialistische (transgender) GGZ-zorg voor kinderen, jeugdigen en volwassenen en de daarbij behorende gezins- of partnersystemen. Naast de psychologische zorg die met name bestaat uit specialistisch onderzoek en begeleiding wordt nu ook een begin gemaakt met medisch specialistische transgenderzorg in samenwerking met verschillende ziekenhuizen.

Voor het Genderteam binnen de afdeling Volwassenen zijn we op zoek naar een betrokken en enthousiaste

Basispsycholoog

Omvang dienstverband:          24 – 36 uur per week

Functie-informatie

Je  levert onder verantwoording van de hoofdbehandelaar, een bijdrage aan de multidisciplinaire behandeling, indicatiestelling en diagnose binnen Genderteam Zuid Nederland. Je bent een ervaren zelfstandig en leergierige behandelaar. Je informeert je cliënten over doel, methode en verloop van de diagnostiek en behandeling en kan individuele en groeps behandelingen bieden. Je bent flexibel en in bezit van eigen vervoer.

Wie zoeken wij?

Een sterke persoonlijkheid met enige jaren relevante werkervaring. Je hebt bij voorkeur enige ervaring met maar zeker affiniteit met transgenderzorg maar kan ook met meerdere doelgroepen werken en snel schakelen. Je bent resultaatgericht ingesteld en beschikt over het vermogen effectief te communiceren over de voortgang van de behandeling. Een flexibele taakopvatting is onmisbaar. Daarnaast vind je het prettig om in een ambitieuze en veranderende organisatie te werken. Naast zelfstandig werken ben je een echte teamspeler en draag je zorg voor innovatie en ontwikkeling. Systematisch denken en handelen is een must!

Wat bieden wij?

Oog is een innovatieve en ondernemende organisatie met als direct verzorgingsgebied Eindhoven en omstreken. We zijn een lerende organisatie die investeert in de ontwikkeling en opleiding van medewerkers. Wij nemen deel in een opleidingsconsortium waarin we opleidingsplaatsen gaan aanbieden voor GZ-ppsycholoog, Orthopedagoog Generalist, Psychotherapeut, Gezins- en relatietherapeut en Klinisch psycholoog. Wij bieden een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Bij Oog is er sprake van een open en informele sfeer.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Daarnaast biedt Oog een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Nicole Gielen, Teammanager,  telefoonnummer 040-2136461.

Of meteen solliciteren?

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan een brief naar hrm@pp-oog.nl

Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag vereist.