Verder kijken met Oog

Still AliceGraag willen we jullie op de hoogte brengen van een nieuw initiatief van NAT-LAB/ Plaza Futura en Psychologenpraktijk Oog. Speciale films met relevantie voor therapie samen bekijken. Nieuwe films die net in omloop komen en andere films die aansluiten bij belangrijke thema’s. We willen ons richten op het ervaren van het verhaal en de verbinding met onze eigen verhalen in een ontspannen sfeer. Aansluitend op de film is er uitwisseling mogelijk met en tussen het publiek. Na afloop is er de mogelijkheid om in het cafe nog even na te praten. Het publiek waarop we ons richten is breed; mensen die in hun eigen leven met het thema te maken hebben, hulpverleners en iedereen die geinteresseerd is om op deze manier naar een film te kijken. De eerste film die we gaan bekijken is “Still Alice” op woensdag 18 maart om 19.30 uur.

Vanuit Alzheimer Nederland zijn voorlichters aanwezig en zij nemen deel aan de introductie en de nabeschouwing. Ook kunt u bij hen na afloop terecht voor informatie. Om zeker te zijn van een plek kunt u reserveren bij Nat-Lab Plaza Futura.

Klik HIER voor de trailer van “Still Alice”:

Nat-Lab Plaza Futura
Kastanjelaan 500, 5616 LV Eindhoven
040 294 6848 (reserveringen)
www.natlab.nl

Wij hopen jullie te mogen ontmoeten op 18 maart of bij een van de volgende keren!
www.alzheimer-nederland.nl

Contact

Psychologen Praktijk Oog
Bogert 10, 2e etage
5612 LZ Eindhoven
040 – 213 64 61
administratie@pp-oog.nl
Bereikbaar: ma t/m vr
van 9:00 – 17:00 uur

Disclaimer

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoorde-lijkheid van psychologenpraktijk Oog. Psychologenpraktijk Oog betracht de grootst mogelijke zorg bij de samenstelling van deze website... Lees verder ->