Transitie Jeugdzorg

thumbnailWat is de transitie Jeugdzorg? 
De zorg voor kinderen en jeugdigen tot 18 jaar wordt vanaf 1 januari 2015 niet meer betaald door de zorgverzekeraar maar door de gemeente. De gemeente waar je (hoofd)verblijf hebt, dus waar u woont, betaalt vanaf 2015 voor de zorg die u bij onze praktijk krijgt.

Voor welke gemeentes mag Oog in 2015 zorg leveren? 
Gemeente Eindhoven, Bergeijk, Bladel, Veldhoven, Eersel, Reusel, Cranendonk, Heeze-Leende, Valkenswaard, Best, Oirschot, Someren, Laarbeek, Gemerkt-Bakel, Deurne, Asten, Helmond, Nuenen, Geldrop-Mierlo, Son en Breugel, Waalre.

Wat verandert er in de toegang van zorg? 
Naast de (huis)arts kan ook de wijk generalist naar Oog verwijzen. Net als in voorgaande jaren is een verwijzing noodzakelijk voor vergoeding van zorg.

Wat verandert er niet?
Bij Psychologenpraktijk Oog vertrouwen we op de sterke kanten van alle kinderen en ouders die hulp vragen. We gaan in 2015 gewoon door met ons werk en dat is om kinderen, jongeren en hun ouders zo goed mogelijk ondersteunen met hun hulpvraag. U kunt dus ook in 2015 op ons rekenen!

Ik heb nog een vraag. Wat moet ik doen?
Stuur uw vraag naar administratie@pp-oog.nl
We proberen uw vraag te beantwoorden.

Contact

Psychologen Praktijk Oog
Bogert 10, 2e etage
5612 LZ Eindhoven
040 – 213 64 61
administratie@pp-oog.nl
Bereikbaar: ma t/m vr
van 9:00 – 17:00 uur

Disclaimer

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoorde-lijkheid van psychologenpraktijk Oog. Psychologenpraktijk Oog betracht de grootst mogelijke zorg bij de samenstelling van deze website... Lees verder ->