Relatie APK

volwassen1Doelgroep
Alle paren die er behoefte aan hebben om te reflecteren op hun relatie en te streven naar meer verbondenheid.

Inhoud
Liefdevolle parenrelaties zijn de basis voor stabiele families, een gezondere maatschappij en een menswaardige toekomst voor ons allemaal. Hoe verbonden voel jij je in je relatie met je partner? Is je relatie een plek waar jij je veilig en vrij voelt, waar jij je gezien en gesteund voelt met je emoties. Waar wederzijds vertrouwen is. Samen intiem zijn. Samen met je partner blij zijn, voor en met elkaar. We hebben allemaal gevoeligheden die voortkomen uit ons temperament, onze persoonlijke geschiedenis en ervaringen in de relatie. Wij kunnen niet liefhebben zonder te kwetsen en gekwetst te worden door onze partner. Het gaat er vooral om hoe we hiermee omgaan. Kleine gebeurtenissen kunnen een grote impact hebben. We kunnen plotseling in een negatieve spiraal stappen en die met elkaar in stand houden. Ieder paar heeft zijn eigen duivelse dialoog en creëert zijn eigen dans. De ene partner zegt; Mijn gevoelens doen er niet toe. Ik schreeuw om een reactie te krijgen- elke reactie is beter dan geen reactie. Ik tel niet voor jou. De andere partner zegt; Ik doe het nooit goed. Ik kan je nooit tevreden stellen. Ik geeft het op en trek me terug. Ik wil ruzies voorkomen, ik probeer het kalm te houden. Ik faal. Ik wil het repareren maar het werkt niet. Hoe stappen we uit deze duivelse dialoog, die ons zo kan kwetsen en een verwijdering brengt? En ook; wat verbindt ons met elkaar? Hoe bewust deel je de momenten van speciale verbondenheid met elkaar? Momenten die je koestert en die, als je er aan denkt, je vervullen met een gevoel van veilige geborgenheid. Binnen een drietal gesprekken van een uur kunnen we samen helder krijgen hoe jullie dans verloopt. Dat op die momenten niet je partner, maar de dans, je vijand is. De relatie APK is gebaseerd op de methode EFT; emotion focused therapy.

Praktische informatie
De relatie APK omvat drie sessies van 75 minuten.

Kosten/vergoeding
Voor dit aanbod kunt u geen beroep doen op uw basisverzekering. De kosten bedragen 375 euro.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via onze website. Het is van belang dat u in de omschrijving vermeldt dat het gaat om relatie APK.

Klik HIER om je aan te melden bij Oog

Contact

Psychologen Praktijk Oog
Bogert 10, 2e etage
5612 LZ Eindhoven
040 – 213 64 61
administratie@pp-oog.nl
Bereikbaar: ma t/m vr
van 9:00 – 17:00 uur

Disclaimer

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoorde-lijkheid van psychologenpraktijk Oog. Psychologenpraktijk Oog betracht de grootst mogelijke zorg bij de samenstelling van deze website... Lees verder ->