Psycho-educatiegroep voor volwassenen met ADHD

volwassen1Doelgroep
Volwassenen bij wie de diagnose AD(H)D is gesteld en die behoefte hebben aan meer informatie en handvatten over de omgang met AD(H)D.

Inhoud
In de bijeenkomsten wordt informatie verstrekt over wat AD(H)D is en welke kenmerken en oorzaken er bekend zijn. Er wordt verkend hoe AD(H)D je leven beïnvloedt of in het verleden heeft beïnvloed. Vervolgens is er aandacht voor praktische zaken ten aanzien van de organisatie van het dagelijks leven en alles wat daarbij komt kijken. Binnen de groep zal worden geïnventariseerd aan welke aspecten het meeste aandacht zal worden besteed.

Praktische informatie
Voorafgaand aan de therapie vindt een intakegesprek plaats met de therapeut. De bijeenkomsten vinden plaats in de avonduren op onze hoofdlocatie aan de Bogert 10.

Voorwaarde
Er wordt van deelnemers verwacht dat zij bijdragen aan een veilig en positief groepsklimaat, bereid zijn om naar zichzelf te kijken en daar ook tussen de bijeenkomsten door actief mee bezig zijn.

Kosten/vergoeding
In de meeste gevallen wordt deze behandeling voor het grootste gedeelte vergoed. Wat voor u geldt, is afhankelijk van de verwijzing en uw zorgverzekering.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via onze website. Indien u in aanmerking wilt komen voor vergoeding van de zorg, dan is een verwijzing van uw (huis)arts noodzakelijk.

Klik HIER om je aan te melden bij Oog

Contact

Psychologen Praktijk Oog
Bogert 10, 2e etage
5612 LZ Eindhoven
040 – 213 64 61
administratie@pp-oog.nl
Bereikbaar: ma t/m vr
van 9:00 – 17:00 uur

Disclaimer

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoorde-lijkheid van psychologenpraktijk Oog. Psychologenpraktijk Oog betracht de grootst mogelijke zorg bij de samenstelling van deze website... Lees verder ->