Oog Psychologen is een organisatie (WTZi erkende GGZ-instelling) die staat voor innovatieve, laagdrempelige en kwalitatief goede zorg voor iedereen van 0 tot 100 jaar. We bieden hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen. Soms omdat ze onderdeel uitmaken van hetzelfde gezin, soms omdat ze individueel zorg nodig hebben. Oog Psychologen heeft een afdeling voor volwassen, adolescenten en voor kinderen –  met waar nodig het systeem er omheen. De praktijk maakt onderdeel uit van het concern Mutsaersstichting. Samen met de zorgpartner de Mutsaersstichting is Oog het Genderteam Zuid Nederland gestart, wat zich vanuit de locaties Venlo, Eindhoven en Helmond richt op specialistische (transgender) GGZ-zorg voor kinderen, jeugdigen en volwassenen en de daarbij behorende gezins- of partnersystemen.

Voor de doelgroep kind en adolescenten zijn we op zoek naar een

Psychiater

8 tot 16 uur

Per 1 september 2022 of evt eerder in overleg

Taakfunctieomschrijving

Als Psychiater werk je in verschillende settings met kinderen, jeugdigen en hun gezinnen.

Je bent gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van cliënten met complexe psychische en/of psychosomatische problematiek. Je vervult een belangrijke rol in de ontwikkeling van diagnostiek-, behandelprogramma’s en  onderwijs en legt daarbij de verbinding tussen praktijk en wetenschap.

Je vindt het prettig om in een informele organisatie te werken waarin je vanuit een niet hiërarchische positie mee sturing kunt geven aan de uitvoering van interne processen en individuele behandelplannen. Onze hulp begint bij voorkeur  achter de voordeur van cliënten en sluit aan bij de eigen kracht van kinderen en hun gezinnen. Daarin zijn we ambitieus; we zijn continue in ontwikkeling en stimuleren verandering. 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een energieke collega die in het bezit is van een registratie als Psychiater en met enige jaren relevante werkervaring in de jeugdzorg.

Je kunt met meerdere doelgroepen werken en snel schakelen. Je hebt een sterke persoonlijkheid, die zelfstandigheid en leergierigheid combineert met een oplossingsgerichte instelling. Met je flexibele en resultaatgerichte houding ben je onderdeel van een team dat gaat voor innovatie, zorg en ontwikkeling. Systematisch denken en handelen is onmisbaar en je bent in staat om een integratief beeld te schetsen. Daarnaast vind je het prettig om in een ambitieuze en veranderende organisatie te werken.

Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), geldige BIG registratie en AGB code.

Wij bieden

Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Bij Oog is sprake van een open en informele sfeer.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig aan de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Daarnaast biedt Oog een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kan contact worden opgenomen met Nicole Gielen, Teamcoördinator, 040-2136461. Direct solliciteren kan door CV en motivatiebrief te sturen naar sollicitatie@pp-oog.nl onder vermelding van functie Psychiater.