OOG Psychologen is een organisatie (WTZi erkende GGZ-instelling) die staat voor innovatieve, laagdrempelige en kwalitatief goede zorg voor iedereen van 0 tot 100 jaar. Iedereen is voor ons uniek. We bieden hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen. Soms omdat ze onderdeel uitmaken van hetzelfde gezin, soms omdat ze individueel zorg nodig hebben. OOG Psychologen heeft een afdeling voor volwassenen, adolescenten, kinderen en voor Gender. Waar nodig zetten we in op het systeem/gezin er omheen. De praktijk maakt onderdeel uit van het concern Mutsaersstichting.

Het team Kind en Jeugd biedt diagnostiek en behandeling vanuit zowel basis als specialistische geestelijke gezondheidszorg. We werken vanuit een multidisciplinair kader en altijd systeemgericht. Waar nodig wordt intensief samengewerkt met onze collega’s van de teams Volwassenen, Adolescenten of Gender, en de specialistische programma’s IMH en Hoogbegaafden.

Per 01-01-2023 voegen we een nieuw specialisme toe aan Oog Psychologen, zijnde behandeling ernstige dyslexie en selectief mutisme. Dit realiseren we door MOB (Maatschap voor Orthopedagogiek  Brabant) in te voegen bij onze organisatie. Betreffende medewerkers hebben zeer veel ervaring en expertise opgebouwd in de materie dyslexie en selectief mutisme en willen dit graag onder de vlag van Oog Psychologen verder vormgeven.

Gezien toenemende vraag zijn wij voor dit specifieke team op zoek naar een:

Orthopedagoog / Psycholoog   

20-36 uur

Functieomschrijving

Als behandelaar help je kinderen die voor verschillende uitdagingen staan. In ieder geval hoort het geven van behandelingen op leergebied (zowel op lees-/spelling als op rekengebied) en het geven van behandeling voor selectief mutisme bij je taken. We maken waar mogelijk gebruik van behandelprotocollen en maken dit op maat zodat we zo effectief mogelijk werken met de cliënt en het systeem eromheen.
Je stelt hiervoor handelingsplannen op en maakt evaluatierapportages. Je reist hiervoor naar de scholen en onderhoudt contacten via mail, telefoon, videobelgesprekken, etc.
Je hebt gedeelde verantwoordelijkheid met een ervaren hoofdbehandelaar en kunt altijd terug vallen op je collega’s voor advies en ondersteuning.

Wat vragen we?

Uiteraard beschik je over alle juiste papieren (opleiding, SKJ registratie, VOG en heb je kennis van CGT), maar bovenal heb je ervaring/affiniteit met kinderen die moeilijker tot leren komen of angstig zijn. Jouw hart gaat sneller kloppen van het voor langere tijd optrekken met een kind en diens omgeving en je wil je voor langere tijd verbinden aan onze praktijk. Je bent je ervan bewust dat een goede samenwerking met de omgeving van het kind zorgt voor de beste uitkomsten en bent bereid te investeren in deze relatie. Je werkt vraaggericht, doelgericht en zelfstandig, maar durft op tijd hulp te vragen aan je collega’s.

Omdat de behandeling veelal op locatie plaats vindt, heb je de beschikking over een auto en geldig rijbewijs B.

Wat bieden we?

Wij bieden een fijne werkplek met korte lijnen en ruimte voor eigen inbreng. Je enthousiaste collega’s staan voor je klaar. Onze praktijk groeit en bij verdere groei is er de mogelijkheid tot uitbreiding. Uiteraard bieden we een marktconform salaris, maar bovenal een plek  waar tijd en aandacht voor de client en zijn of haar omgeving en voor jou als behandelaar voorop staat.

Interesse gewekt?

Heb je interesse, stuur dan je reactie en CV naar sollicitatie@pp-oog.nl We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.