Oog Psychologen:
Oog is een organisatie die staat voor innovatieve, laagdrempelige en goede zorg voor iedereen van 0 tot 100 jaar. We bieden hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen. Soms omdat ze onderdeel uitmaken van hetzelfde gezin, soms omdat ze individueel zorg nodig hebben. We bieden psychologische behandeling, speltherapie, systeemtherapie en psychiatrische behandeling. Oog werkt zo dicht mogelijk bij haar cliënten. Daarom werken we, naast onze hoofdlocatie, vaak in huisartsenpraktijken.

Zorgokee:
Zorgokee biedt alle betrokkenen met een hulpvraag en/of diagnose op het gebied van Autisme, ADHD of LVG gespecialiseerde begeleiding op maat. Dit voor beschermd wonen, gespecialiseerde individuele begeleiding, gespecialiseerde groepsbegeleiding en tijdelijk verblijf. Iedereen is uniek, daarom is uw vraag onze zorg. Wij zijn pas tevreden als u dat bent?

Route B:
Route B is een samenwerking tussen onderwijsinstelling De Wijnberg en zorginstelling Zorgokee. Waarbij onderwijs- zorgarrangementen aanbieden van jeugdigen tussen de 12 en 18 jaar die (tijdelijk) niet naar school gaan omdat de ondersteuningsbehoefte groter is dan onderwijs op dat moment kan bieden.
Route B werkt nauw samen met Oog Psychologen, wiens expertise (diagnostiek en behandeling) kan worden ingezet wanneer nodig.

Voor Regio Zuid Oost Brabant zijn we op zoek naar een

Orthopedagoog / Orthopedagoog Generalist

Omvang dienstverband:          24 – 32 uur per week

Functie-informatie:

De werkzaamheden bestaan uit ontwikkeltaken binnen Oog voor onderwijs (Oog voor onderwijs is de gedeelde visie van Oog Psychologen en Zorgokee om zorg te verbinden met onderwijs) en orthopedagogische begeleiding van leerlingen, cliënten en medewerkers.
Intervisie, MDO’s, intakeprocedures, coachen medewerkers, implementeren beleid en afstemming samenwerkingspartners zijn onderdeel van je werkzaamheden.

Wie zoeken wij:
Een sterke persoonlijkheid. In het bezit van een SKJ registratie en basisaantekening diagnostiek met minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
Het veranderend werkveld vraagt om kwaliteit op inhoud, gecombineerd met een efficiënte, flexibele werkhouding en coachende vaardigheden.

Wij bieden?

Wij bieden een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Bij Oog is er sprake van een open en informele sfeer.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Daarnaast biedt Oog een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Nicole Gielen, Teamcoördinator via 040-2136461.

Direct solliciteren kan door uw brief met CV te sturen naar hrm@pp-oog.nl onder vermelding van functie Orthopedagoog.
Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent gedrag vereist.