Jongvolwassenengroep

volwassen1Doelgroep
Jongvolwassenen in de leeftijd van 17 t/m 22 jaar.

Inhoud
In deze levensfase ben je volop bezig jezelf te ontwikkelen tot een zelfstandig volwassen persoon. Je komt dan voor vragen te staan over wie je bent, wat je kunt en wilt en hoe je om wilt gaan met mensen die dichtbij je staan. Als je vastloopt in deze vragen kan het zijn dat er klachten ontstaan zoals depressieve of angstige gevoelens, geen doel in je leven hebben, twijfelen aan jezelf of conflicten met anderen.
In de bijeenkomsten worden met de deelnemers gesproken over hobbels en oplossingen. Ook worden er oefeningen gegeven om binnen maar ook buiten de groep mee aan de slag te gaan. In een groep met leeftijdsgenoten vind je waarschijnlijk veel herkenning.

Praktische informatie
Voorafgaand aan de therapie vindt een intakegesprek plaats met de therapeut. De cursus bestaat ui 5 bijeenkomsten die plaatsvinden in de avonduren op onze hoofdlocatie aan de Bogert 10.

Voorwaarde
Er wordt van deelnemers verwacht dat zij bijdragen aan een veilig en positief groepsklimaat, bereid zijn om naar zichzelf te kijken en daar ook tussen de bijeenkomsten door actief mee bezig zijn.

Kosten
In de meeste gevallen wordt deze behandeling voor het grootste gedeelte vergoed. Wat voor u geldt, is afhankelijk van de verwijzing en uw zorgverzekering.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via onze website. Indien u in aanmerking wilt komen voor vergoeding van de zorg, dan is een verwijzing van uw (huis)arts noodzakelijk.

Klik HIER om je aan te melden bij Oog

Contact

Psychologen Praktijk Oog
Bogert 10, 2e etage
5612 LZ Eindhoven
040 – 213 64 61
administratie@pp-oog.nl
Bereikbaar: ma t/m vr
van 9:00 – 17:00 uur

Disclaimer

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoorde-lijkheid van psychologenpraktijk Oog. Psychologenpraktijk Oog betracht de grootst mogelijke zorg bij de samenstelling van deze website... Lees verder ->