Individuele therapie volwassenen

volwassen1Doelgroep
Volwassenen

Inhoud
De gesprekken in individuele therapie vinden plaats met u alleen (betrokkenheid van naasten indien gewenst). U bespreekt met uw psycholoog wat u precies wilt veranderen in uw huidige situatie of in hoe u die ervaart. Waar nodig wordt gekeken naar de oorzaak van de problemen. Samen worden concrete doelen opgesteld en wordt geïnventariseerd wat er nodig is om die doelen te bereiken. Daar gaan we mee aan de slag. Er wordt gewerkt met verschillende methodieken, waaronder oplossingsgerichte therapie, cognitieve gedragstherapie, EMDR, cliëntgerichte therapie en systeemtherapie. Indien u dat wenst worden uw naasten ook bij de behandeling betrokken

Praktische informatie
De behandeling vindt plaats op onze hoofdlocatie aan de Bogert 10 of op een externe locatie binnen een gezondheidscentrum in uw wijk. De afspraken worden in overleg met u ingepland door de behandelaar.

Kosten/vergoeding
In de meeste gevallen wordt deze behandeling voor het grootste gedeelte vergoed. Wat voor u geldt, is afhankelijk van de verwijzing en uw zorgverzekering.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via onze website. Indien u in aanmerking wilt komen voor vergoeding van de zorg, dan is een verwijzing van uw (huis)arts noodzakelijk.

Klik HIER om je aan te melden bij Oog

Contact

Psychologen Praktijk Oog
Bogert 10, 2e etage
5612 LZ Eindhoven
040 – 213 64 61
administratie@pp-oog.nl
Bereikbaar: ma t/m vr
van 9:00 – 17:00 uur

Disclaimer

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoorde-lijkheid van psychologenpraktijk Oog. Psychologenpraktijk Oog betracht de grootst mogelijke zorg bij de samenstelling van deze website... Lees verder ->