Cliëntenraad

oogWIJ ZOEKEN U !

Wat is een cliëntenraad?
Psychologenpraktijk Oog heeft een cliëntenraad, waarin cliënten of ouders van kinderen of jongeren die zorg krijgen van Oog plaats nemen. De cliëntenraad heeft een adviserende rol. Uw mening is onmisbaar bij het bepalen van het beleid door het bestuur van Oog.

Wat doet een cliëntenraad?
De cliëntenraad behartigt de gemeenschappelijke belangen van de cliënten. In de cliëntenraad zitten cliënten, maar kunnen ook familieleden van cliënten plaats nemen. Het bestuur van Oog houdt bij het nemen van beslissingen rekening met het advies van de cliëntenraad.
De cliëntenraad komt minimaal twee en maximaal zes keer per jaar bij elkaar.

Wat zijn de bevoegdheden van de cliëntenraad?
De cliëntenraad heeft inspraak bijvoorbeeld als Oog een besluit neemt over haar beleid, een wijziging in de organisatie, verhuizing, veiligheid, kwaliteit van de zorg en alle andere zaken die van belang zijn voor Oog.

Wie zitten er in de cliëntenraad?
Oog streeft ernaar een cliëntenraad met drie deelnemers samen te stellen. Mocht u zitting willen nemen in de cliëntenraad, dan verwelkomen wij u van harte! U kunt een mail sturen naar administratie@pp-oog.nl.

Contact

Psychologen Praktijk Oog
Bogert 10, 2e etage
5612 LZ Eindhoven
040 – 213 64 61
administratie@pp-oog.nl
Bereikbaar: ma t/m vr
van 9:00 – 17:00 uur

Disclaimer

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoorde-lijkheid van psychologenpraktijk Oog. Psychologenpraktijk Oog betracht de grootst mogelijke zorg bij de samenstelling van deze website... Lees verder ->